Mammas lediga dag…

När mammor får sova länge och vara lediga blir dom snälla! Jättesnälla faktiskt! Om du tvivlar så bara kolla där hemma.

Jag vaknade snäll, ja det är sant! Och med energi och tålamod!

Direkt efter duschen så börja jag baka scones till övriga familjen! Det var länge sedan.

En hel korg med nybakade och varma bröd!

Goda och trevliga marmelader från Kivik plockades fram och Skånemejeriernas goda lagrade ostar till såklart!

Familjen tycker att det är jättegott med scones men dom tycker inte om att jag springer runt med kameran! Men – idag är jag snäll och tar såklart inte illa vid mig! Dom får se lite sura ut…ja ja…..

Anna är faktiskt också nyduschad och även glad….

Efter det fortsätter jag på mitt glada och snälla spår! Jag springer ner i källaren och hämtar nya hyacintlökar och en amaryllis! Här ska dom vissna ut och nya julblommor in! Tack och lov att jag och Anna var och plockade olika mossor precis innan snön kom. Bara att plocka fram!

Titta vad fint! Med en liten ängel som nån fått dit….

Sen blir det att åka till stan och se på bio! Jag är mycket tveksam till Narnia 3 men den är kanon och ALLA i familjen tycker att den är toppen! Typisk bra familjefilm!!

Mamma fortsätter att vara snäll! Vi bestämmer oss för att fortsätta i Narnias spår med guldkannor, mystik och skatter! Vi äter på Alibaba,  flickornas favoritrestaurang.

Anna tittar  på Alibabas kanna och det mysiga vattenfallet! En ledig mamma som jag är fortfarande snäll och glad! Vi kommer hem och hör och häpna – ser en film till!! Vilken dag!! Alla är glada och lediga!! Tackar för det Peo och Daniel!!

 • http://charlottehelaaret.blogspot.com Charlotte

  Å vilken härlig dag!
  Jag tycker alltid att du är snäll & glad!
  Alibaba verkar vara en jättemysig restaurang.
  Stor kram & God fortsättning till er alla!

 • http://sjogarden.skanemejerier.se Liselott

  Nja, skenet bedrar! Stress och för mycket krav kan knäcka vem som helst! Men sömn gör underverk!! Alibaba är som en saga för varn! Kram till dig!

 • Karin Urbo

  Vilken bra dag! Skönt att ni kunde få lite ledigt och passade på att göra bra saker för familjen också. Snälla mamman är väl alltid snäll men det är sant att man måste få sova ut ibland och göra roliga saker för att känna sig extra snäll. :)
  Jag slängde bort min kom-ihåg-lapp i går om att plocka mossa. Kunde inte tro att snön skulle komma så fort och bli kvar. Så det blev en jul utan mossa.

 • Maria Särnhammar

  Tror nog jag skulle behöva en sådan dag också, låter toppen :)

 • http://sjogarden.skanemejerier.se Liselott

  Om du visste vilket under som väntar efter en ledig dag!!Kram!