Magnus bygger järnbalkar

På logen har vi vårt foder till kossorna. Det är en foderblandare modell big matberedare som vi lastar med mat ingredienser för kor flera gånger per dag. Ca 4 ton blandas till komat dagligen. Sen lastar sig en fodervagn själv 12 gånger per dygn för at sen köra ut och släppa sin last 12 gånger. Foder vagnen åker på en träräls som känns lika knarrig som den gamla bergbanan på Liseberg.Därför skall den bytas ut! Magnus är här för att montera sina nya järnbalkar. allt träkonstruktion på bilden skall bort, fortsättning i morgon.

Magnus är här uppe på loftet för att montera räls i taket

Här syns lite av träkonstruktionen som skall bort.

  • Eva o Kjell

    Hej,

    kul att läsa om vad ni har för er på Sjögården. Jobb så det räcker och blir över – men plats för jul och Bullerbyn oxå!

    Eva o Kjell

  • http://sjogarden.skanemejerier.se Liselott

    Vad härligt att höra ifrån er!Kul att ni fortfarande följer oss på bloggen! Ja här är det altid mycket på G, men vi hoppas att 2011 ska vara lite lugnare….