Anders är förbannad!

007

Kunde trott att det var fredag den 13 i fredags för allt som kunde gick verkligen sönder!!

Så här arg, trött och slut var Anders när han skre4v till de Daniel L och Daniel M som skulle jobba helg! Vi skulle ju ha ledig helg….

Den lilla lastaren gick sönder i redskapslåset och inga jobb kunde utföras med den. Så då tog Anders den riktiga traktorn som tyvärr bara la av! Utan förvarning!

Arg och förbannad gick han förbi mig i gropen där golvet ramlat ner i botten så man fick mjölka med armarna över huvudet, kul jul….jag var inte heller så munter…han bestämde sig för att gå ner till kossorna och ösa foder med grep, och vad hade hänt där då? Jo kossorna hade rivit ner inredningen ut mot foderbordet….OCH det var en vattenläcka som ÖSTE ut vatten i 110!!! Dessutom sjuk kalv med trumsjuka….Åh vilket extra jobb och vad motigt allt blev!

Konrad som åkt hemifrån kl 4.00 på morgonen kom hem kl 21.00,  trött efter dagen och undrade varför vi var i ladugården fortfarande? Det slutade med att han och Anders fick extraknäcka som VVSare och laga vattenläckan….men dom kom in på denna sida midnatt, och det var ju positivt! Så han lätt kunde kasta sig upp och laga resten med räddaren i nöden, Magnus Lundh, som också tyckte att det var ett härligt sätt att fördriva lördagsmorgonen med att laga våra trasiga maskiner, med skönsång från hungriga kor som ropa efter mer  mat!