Semikurs på gården

004

var det dags att äntligen skriva om Växas  semikurs som vår anställda Daniel Lundh gått tillsammans med 4 andra killar och tjejer under ledning av Växas Camilla Augustsson och Thomas Sandin. Här är det Camilla som visar livmödrar för eleverna.

 

 

002
Lite av kursen hölls in Ingelstads gymnasiet ..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..men det mesta hemma på våran gård! Här är gänget samlat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
en del av kursen var på Falåkra, för det behövdes ju flera kor att jobba med
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mycket
var en hel vetenskap för mig som fick höra lite av det dom gått igenom på lektionerna i teorin, och även i praktiken
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det är verkligen ett under att vi kunde hålla kursen, då jag var uppbokad i Stockholm som Bonde i butik, och Anders var helt sjukskriven och hoppa på kryckor, samt att Daniel L gick kursen så vi var tre  man kort i ladugården. Men alla pusslade och trixade så vi fick till den. Superroligt!!