10.000 liter i tanken!!

Ellen 15 019

Målgång!!!

Vi är mycket för att sätta mål och delmål här på gården. Ett mål som vi uppnådde för nästan precis ett år sedan (på Anders födelsedag den 28 januari, bra present för övrigt!) var att komma upp i 10.000 liter i tanken. Här  är det  varannandagstömning, så det betyder 5000 liter/dygn. Sen tappade vi det, vi hade färre kor och sommaren kom med flera sjuka kor och även kvigor som kalvade in med juverinflammation.

I höstas började vi återigen att jobba mot  vårt mål och nu förra veckan var vi där. Vi bjuder på tårta såklart!

Ellen 15 022

Personalrummet 

Nästan hela gänget samlat, fr v Jim, Anders U, Daniel L och Anders Bengtsson. Fattas gör Miriam som är sjuk, jag är bakom kameran och Daniel M är på Falåkra och jobbar för dagen. Däremot är vår trogna boxer Doris med för det kan ju vara så att någon tappar en bit…!

Dags för nya mål!