Morgonens lilla nyfödda

Ellens moped juli 16 221

Sötare än sötast! Denna lilla kille stod och väntade när vi kom ut i ladugården nu i morse. Vilken bra start på dagen!

Ellens moped juli 16 220

Stolt mammako 321 Rosa. Hon var väldigt mån om lillkalven och stod och pratade och buffade på honom , och tyckte nog att jag störde henne lite…

så jag gick till lilla ´ko-office för att se i papperen lite. Jag blev jätteglad då jag såg att det var en Rosa från Öland, Mellsta Mjölk. Anders jobbade på den gården 2007 innan vi köpte denna gård. I Samband med flytten köpte vi med oss ett antal kvigor varav en hette 575 Rosa. En klar favorit som var en fin trotjänare och mjölkade bra. Samt mysig! Denna Rosa är mormor till dagens 321 Rosa och det känns toppen!

Nu har jag fryst råmjölk på tining och ska snart ge honom en flaska, samtidigt som han får gå med sin mamma.