Äntligen ordning på datan

img_3415
Denna bild tog jag på Bengtsson och mig en tidig mjölkarmorgon i slutet på september.  Vi skrattar upp oss inför kameran , men i verkligheten är vi avundsjuka på Miriam som just då sitter på flyget till USA för att vara törna  på sin brors bröllop!!

Vissa får jobba på medan andra roar sig!

Det fungerar inget bra med bloggen för mig nu. Först fick jag ett Zeptovirus  som krypterade och förstörde alla mina foton (från -07 och framåt) tog det extrerna hårddiskminnet och radera allt, alla sparade filer mappar och hela Outlook…..lätt att hålla  sig för skratt…..

Sen köpa ny data och installera ALLT IGEN! alltså en ny data har ju inte ens ljud i sig, något program som öppnar filer…..ringa efter hjälp igen….så nu ska vi se om jag kan få ordning på bloggen.

Det har ju hunnit att hända massor nu på dessa veckor. tredjeskörden är klar, vi har spridit ut skit på åkrarna, förberett för vårbruk genom att redan nu så in lite grann. HP-massan har kommit. Vi har byggt stall till hästarna, ´r4även har halverat min hönsflock och tagit mina ankor, vi har två nya kattungar inne och ute har ladugårdskatten fyra  ljuvliga ungar…

Våra kalvar är envist sjuka så där har vi nya lösningar på gång….

Återkommer och berättar mer!